mandag den 12. september 2011

oplevelse på arbejdet

Arbejdede ude på en et bosted for unge anbragte, hvor ham den unge jeg skulle have den dag var en af dem der var noget svær at komme ind på, havde i forvejen aftalt med afdelingslederen at vi skulle ud og fiske med ham, så det blev forberedt og pakket det hele klar.
Da vi kommer hen til det tidspunkt hvor vi skal til at af sted for ham af vide hvad det er dagen skal gå ud på er han noget usikker på med at skulle af sted, men vi får pakket og gjort det sidste klar.
I bilen siger han ikke meget, og da vi ankommer til det sted vi skal fiske åbner han sig lidt mere op, og begynder at snakke lidt om han har fisket før, og han egentlig var tilpas med at vi skulle af sted.

Vi kommer ud af bilen, og går ned mod søen, og gør det hele klar, jeg fortæller ham at jeg ikke ved meget om fiskeri, og vil gerne han viser mig det med at gøre fiskestangen klar og hvordan man sætter madding på, han er meget ivrig for at vise det hele, og forklarer mig så godt han kan hvordan man gør, og hvor det bedste sted er at fiske.
Efter han har vist hvordan man gør det hele klar, går vi i gang med at kaste ud og fiske, og der går ikke længe inden han har bid, og han stolt hiver fisken ind, og viser den frem. Efter han fik vist mig hvordan man skulle gøre stang og det klar åbnede han meget op for sig, og virkede mere selvsikker på sig selv, han var meget mere åben over for hele.

Vi fik snakket en del dernede, og vi hyggede os rigtig meget meget med at snakke og fiske den aften. På vejen tilbage snakkede han hele vejen hjem.

Da vi kommer tilbage til bostedet, og får pakket det hele ud, sidder vi og snakker lidt frem og tilbage om hvordan aftenen er gået, og fortæller hvor god en aften det har været for ham, og hvor meget han har hygget sig, han fortalte hvor stolt han var ved at han kunne få lov til at vise hvad han kunne, og hvorfor han havde været meget fraværende i starten, så hele aftenen endte rigtig godt.
En god dag med en beboer der åbner sig op på den måde, og man ved man har gjort noget stort ud af dagen for at få den til at køre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar